1399/10/6
چگونگی تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران خانه نشینی کرونا
ایسنا/ مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره راهکارهای استفاده از فرصت در خانه ماندن برای تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران شیوع کرونا توضیح داد.
وی ادامه داد: در واقع بر هم خوردن کنترل فشار خون، چربی و قند خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت و یا افرادی که زمینه این بیماریها را دارند نیز از تبعات بی تحرکی و تغذیه نامناسب است.
عبداللهی با تاکید بر اینکه روزهای ماندن در خانه برای پیشگیری از ابتلا و یا انتقال ویروس کرونا می تواند فرصت بسیار خوبی برای اصلاح عادات تغذیه ای نادرست و یادگیری الگوی غذایی سالم باشد، تصریح کرد: به این ترتیب با رعایت برخی موارد می توان تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کرد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه انجام برخی عادتها هنگام ماندن طولانی در خانه سلامت افراد را تهدید می کند، خاطر نشان کرد: مصرف بیش از حد فست فودها، مواد قندی، افزایش ریزه خواری و مصرف تنقلاتی که ارزش غذایی کمی دارند و به هم خوردن نظم خواب از جمله رفتارهایی هستند که سلامت افراد را در این دوران به خطر می اندازند.
وی با اشاره به اینکه برای پیشگیری از این تهدیدها و استفاده از فرصت در خانه ماندن برای بهبود شیوه زندگی و حفظ و ارتقای سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با بیماری ها می توان اقدامات گوناگونی را انجام داد، عنوان کرد: با مصرف وعده های غذایی اصلی در ساعات مشخص، خوردن دو وعده میوه، سبزی خوردن و سالاد، کاهش مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه و عدم مصرف خودسرانه مکمل های مولتی ویتامین، سیستم ایمنی بدن خود را در شرایط کنونی تقویت کنید.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، عبداللهی با بیان اینکه نوشیدن روزانه آب و نوشیدنی های بدون قند در طول روز نباید فراموش شود، اظهار کرد: هر فرد در روز باید به طور معمول هشت لیوان آب و مایعات مناسب دریافت کند، اما توجه داشته باشید که از نوشیدن مقادیر زیاد قهوه، چای و به ویژه نوشابه های کافئین دار و نوشیدنی های انرژی زا خودداری کنید؛ زیرا ممکن است به کمبود آب بدن منجر شود؛ چای کمرنگ، انواع دمنوش های گیاهی در حد متعادل نیز مفید است.